V obci Lesíček vykradli 4 garáže a maštaľ, bombu v poisťovni nenašli

09.10.2006 Celý región

V obci Lesíček vykradli 4 garáže a maštaľ:\r\nPrešovskí policajti vyšetrujú od včera krádež vlámaním do štyroch garáži a jednej maštale v obci Lesíček, okr. Pr...
V obci Lesíček vykradli 4 garáže a maštaľ:
Prešovskí policajti vyšetrujú od včera krádež vlámaním do štyroch garáži a jednej maštale v obci Lesíček, okr. Prešov.

Doposiaľ neznámy páchateľ sa do objektov vlámal počas noci zo soboty na nedeľu. Z maštale ukradol 105 m štvoržilového kábla so zásuvkami a z priľahlej garáže okrem kosačky a motorovej píly aj údenú slaninu a fľašu alkoholu. Z ďalších troch garáži ukradol niekoľko metrov medeného kábla, dve kosačky, dve motorové píly a rôzne iné veci.
Celkovo vznikla štyrom poškodeným majiteľom škoda 128 080. - Sk.

Šírenie poplašnej správy
Dnes krátko po 08:00 h oznámil na číslo 158 pracovník jednej zo zdravotných poisťovní v Poprade, že do poisťovne zatelefonovala neznáma žena, ktorá oznámila, že v budove je bomba. Na miesto bola vyslaná policajná hliadka spolu s pyrotechnikom, ktorí budovu evakuovali. Pyrotechnik prezrel celý objekt poisťovne, ale žiadnu bombu nenašiel. O 09:15 h bola evakuácia poisťovne ukončená a následne bola aj otvorená. Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.
 

Vyberte región

mark